10 Octombrie 2017Sursa: IPJ Mehedinti

BULETIN DE PRESA 10.10.2017

APROAPE 100 DE SANCȚIUNI APLICATE PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI RUTIER ÎN DOAR 24 DE ORE

 

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale Poliţiei Române.

Polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, aplicând 98 de sancțiuni ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, au reţinut 6 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au acţionat pe întreaga reţea de drumuri în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere și pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, poliţiştii au constatat 2  infracțiuni la regimul circulației şi au aplicat  98 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.520 de lei, dintre care 12 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 6 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză şi pentru consum de alcool.             

De asemenea, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.